0.010000 kg
Hunter Fúvóka fix 10F (3,0m), 360fok, piros

Hunter Fúvóka fix 10F (3,0m), 360fok, piros

Bruttó ár: 599 Ft
Nettó ár: 472 Ft

330522

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
25 5% Legfeljebb 749 Ft
50 10% Legfeljebb 2 995 Ft
Mennyiség

Hunter Fúvóka fix 10F (3,0m), 360fok, piros

-           Fix szórásképű sávöntöző fúvóka

-           Kis gyepfelületek, területek pontos lefedése

-           Egyszerűen beállítható, könnyen telepíthető

-           Víztakarékos, szélnek ellenálló nagycseppes öntözés

-           Szennyeződésvédelem

Kérdése van a termékről?

Hunter Fúvóka fix 10F (3,0m), 360fok, piros

A Hunter 10F egy fix 360° szórásképű, sávöntöző fúvóka. Az új technológiás öntözés csúcsterméke. Amerikai nagyvállalatként ismert Hunter Industries a termék gyártója. Termékcsaládjai régóta ismertek, híres megbízhatóságáról és kiváló minőségéről. Élettartama több évig is kitart.

A Hunter 10F fúvóka speciális, keskeny, kis területek, gyepfelületek, ágyások, sziklakertek, növénysávok öntözésére alkalmas. Állandó 360° szórásképű, mely teljes kört öntöz. Alacsony kijuttatott vízmennyiségével védi a területeket a túlöntözés ellen. A fix öntözési szög határozott széleket ad. Legtöbbször a Hunter Pro-Spray és Hunter PSU szórófejekkel használjuk. A kétszeres lefedettség ennél a szórófej típusnál is elengedhetetlen, így ezt is párban kell telepíteni.

A különböző színű fúvókák jelzik a típusok közötti különbséget, a Hunter 10F fúvóka esetén ez a szín a piro. A tetején jelölve van a 10F felirat. Így könnyebb beazonosítani, például ha cserélni kell vagy csak egyszerűen karbantartani, tisztítani akarja a fúvókát.

A Hunter fúvóka 10F szórásképe fix 360°, az öntözési szög nem változtatható. Használatával az öntözés precíz kialakítású. Az öntözési sugár állítható, 25 %-kal csökkenthető a fúvóka tetején található csavar tekerésének a segítségével. Hiába állítjuk az öntözési sugarat, a szóráskép akkor is fix marad. Szélnek ellenálló, a nagyobb vízcseppek minimalizálják a víz páraképződését és egyenletesebb vízkijuttatást biztosítanak.

A Hunter 10F állandó szórásképű fúvóka becsatlakozási mérete 1/2” belső menet. Ez megegyezik például a Hunter állítható fúvóka, Hunter MP rotátor fúvóka méretével, ezáltal ugyan abba a típusú szórófejházba kompatibilis (pl.: Pro-Spray, PSU), így könnyen kiváltható. Minden fúvóka része egy szűrőkosár, mely megakadályozza, hogy a szennyeződés eltömítse a Hunter 10F fúvóka öntöző nyílását.

Műszaki adatai:

Öntözési szög: 360 °

Nyomástartomány: 1,0-3,0 bar

Öntözési sugár: 2,4 m – 3,4 m

Ajánlott nyomástartomány: 2,1 bar

2,1 bar nyomáson 3 méter öntözési sugár

Kilépési szög: 15 °

Vízfogyasztás: 4,33-6,97 liter/perc (beállítástól függően)

Szín: piros

A termék fotói között megtalálható táblázatból könnyen kiolvasható a Hunter 10F fúvóka teljesítmény adatai.

Legyen a terület egyenletes vagy felosztott, a méretek a legváltozatosabbak, a pontos öntözési lefedettséghez kínálatunkban minden terméket megtalál! Számunkra nincs lehetetlen! Szakértő kollégáink segítségét bármikor igénybe veheti, ingyenes öntözőrendszer tervezést biztosítunk! Az Öntözéswebáruház Youtube csatornán számos segítő videót talál a termékek megfelelő használatához!

330522

Adatlap

Fúvóka típúsa
Fix
Termék súlya: 0.010000 kg

Kapcsolódó termékek