0.115000 kg
Hunter PRS-30 szórófejház 10cm kiemelkedésű nyomáskompenzált

Hunter PRS-30 szórófejház 10cm kiemelkedésű nyomáskompenzált

Bruttó ár: 2 990 Ft
Nettó ár: 2354 Ft

330380

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
20 5% Legfeljebb 2 990 Ft
40 8% Legfeljebb 9 568 Ft
Mennyiség

·          Hunter PRS-30 10 cm kiemelkedésű nyomáskompenzált szórófejház

·        - Fúvóka nélkül

·        - Legerősebb kialakítás

·        - Sokoldalú, könnyű kezelhetőség

·        - Hosszú élettartam

Kérdése van a termékről?

Hunter PRS-30 szórófejház 10cm kiemelkedésű nyomáskompenzált

A Hunter PRS-30 egy 10 cm kiemelkedésű szórófejház, mely nyomáskompenzált, 1/2” belső menetes csatlakozással rendelkezik. A nyomáskompenzált azt jelenti, hogy egyenletes teljesítménnyel, csökkentett vízveszteséggel tudja használni optimális 2,1 bar nyomáson a szórófejet, így tökéletes esőztető fúvókákhoz. A legerősebb, legsokoldalúbb kialakítású, az összes belső menetes Hunter fix fúvóka, Hunter spray fúvóka és Hunter MP rotátor fúvóka kompatibilis vele. Gyep, magasra nyírt gyep, kiskertek, bokrok, közterületek, nagyforgalmú helyek öntözésére használjuk.

A Hunter PRS-30 10 cm kiemelkedésű szórófejházba a fúvókát könnyedén ki lehet cserélni. A PRS 30 tetején egy kék kupak van a fúvóka helyett, melyen egy kampó van, amivel könnyen ki tudjuk húzni a szórófejház középső részét, ezzel megkönnyítve az átmosását. A belső rész nagy teherbírású rugóval felszerelt az állandó visszahúzáshoz. A PRS-30 10 cm kiemelkedésű nyomáskompenzált bordázott háza és erős fedele ellenálló, nagy igénybevételre tervezett. A fedele barna a könnyebb beazonosítás érdekében.

A Hunter PRS-30 10 cm kiemelkedésű szórófejház alsó becsatlakozása változatlan, azaz 1/2" belső menetes csatlakozású, ezért elegendő a régi szórófejházat kitekerni és mehet is a helyére az új. A Hunter PRS-30 nyomáskompenzált szórófejházba visszafolyásgátló szelepet is rakhatunk, mely az alacsonyabb fekvésű fejek szivárgását akadályozza meg 4,3 méter szintkülönbségig. Használatával nem lesz tócsa a szórófejház körül, mely víztakarékossági szempontból fontos tényező, továbbá károktól és eróziótól is megóvja a talajt.

Könnyebb kezelhetőség, továbbfejlesztett fedele tartós használatot eredményez, a tömítés élettartama meghosszabbodik a Hunter PRS-30 10 cm kiemelkedésű szórófejháznak. Ez a tömítés csökkenti a szivárgást, így egy zónán belül több Hunter szórófej használatát segíti elő, megakadályozva, hogy szennyeződés kerüljön a rendszerbe. Az egybeöntött törlő tömítés vegyszereknek és klórtartalmú anyagoknak egyaránt ellenáll. Egyszerre több Hunter szórófej használatát teszi lehetővé egy zónán. Szennyeződésektől védett, így csökkenti a Hunter PRS 30 szórófejház beragadását.

Amennyiben a Hunter PRS-30 nyomáskompenzált szórófejház fúvóka csatlakozását le akarja zárni, kínálatunkban megtalálja a Hunter szórófej lezáró sapka fúvókamenettel terméket. A fúvókák szűrővel együtt szerelhetőek be a szórófejházba, de mindenképp előny az öntözőrendszerbe acélhálós szűrő vagy lamellás szűrő beszerelése a hatékonyabb vízszűrés érdekében.

Műszaki adatok:

Működési tartomány: 1,0-7,0 bar

Javasolt nyomástartomány: 1,0-4,8 bar

Beállított nyomástartomány: 2,1 bar

Szórófej alsó csatlakozás: 1/2" belső menet

Szórófejház kiemelkedése: 10 cm

Szórófejház teljes magassága: 15,5 cm

Szórófejház látható felület átmérője: 5,7 cm

 

Fúvóka csatlakozás: összes belső menetes fúvóka

A vízsugár kilépési szöge, öntözési tartomány, öntözési sugár, kijuttatott vízmennyiség: fúvókától függ

A Hunter PRS-30 10 cm kiemelkedésű szórófejház könnyebb szerelése érdekében válassza swing joint szórófejbekötő könyök 16 x 1/2” KM idomot, melyhez a speciális szórófej bekötő cső 16 mm méretben csövet tudja használni. A másik lehetőség az LPE könyök 16x1/2” KM használata, mely tokos gyorskötő idom. Ehhez a típushoz használható a PE öntözőcső 3,2 16 mm, LPE öntözőcső 6 bar 16 mm. A menetes részeknél teflonszalaggal vagy menettömítő zsinórral kell tömíteni. Minden terméket megtalál széles kínálatunkban!

Legyen a terület egyenletes vagy felosztott, a méretek a legváltozatosabbak, a pontos öntözési lefedettséghez kínálatunkban minden terméket megtalál! Számunkra nincs lehetetlen! Szakértő kollégáink segítségét bármikor igénybe veheti, ingyenes öntözőrendszer tervezést biztosítunk! Az Öntözéswebáruház Youtube csatornán számos segítő videót talál a termékek megfelelő használatához!

330380

Adatlap

Menet mérete
1/2"
Kivitel
Spray
Kiemelkedés
10 cm
Termék súlya: 0.115000 kg

Kapcsolódó termékek