0.600000 kg
KPE könyök 20x3/4" BM

KPE könyök 20x3/4" BM

Bruttó ár: 469 Ft
Nettó ár: 369 Ft

10008512

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
11 15% Legfeljebb 774 Ft
31 20% Legfeljebb 2 908 Ft
Mennyiség

KPE könyök 20x3/4" BM

- Könnyű, problémamentes szerelhetőség

- Olcsó, gyors megoldás

- Hosszú élettartam

- 10-16 bar nyomásig

- Szétszedhető, többször felhasználható

Használata:

A KPE 16 bar tok x BM könyök idom használatával 90°elfordulással a csövet egy külső menetes idomhoz tudjuk csatlakoztatni.

Kérdése van a termékről?

KPE könyök 20x3/4" BM

Főbb tulajdonságai:

-KPE cső csatlakozás mérete: 20

- Menet mérete: 3/4'' BM

- Könnyű, problémamentes szerelhetőség

- Hideg vízhez használható

- Olcsó, gyors megoldás

- Polietilén, UV-álló műanyag kötőelem

- Hosszú élettartam

- Max. 16 bar nyomásig

- Szétszedhető, többször felhasználható

 

 

Termékleírás:

A KPE 16 bar gyorskötő idomok az öntözőrendszerek kiépítésének megkönnyítésére szolgálnak. Használatukkal egyszerűen és gyorsan elvégezhetjük az adott munkafolyamatot, legyen az elágaztatás, javítás, összekötés, toldás, lezárás vagy akár szórófej bekötés. Belső tömítésének (O-gyűrű) köszönhetően megbízható, tartós megoldást biztosít. Az idomok lehetnek tok-tok csatlakozásúak, tok-belső menet (BM) vagy tok-külső menet (KM) csatlakozásúak. A menetes részeket érdemes tömíteni teflon szalaggal vagy tömítő zsinórral. A szorítógyűrűs részeket nem igényelnek extra tömítést. 

 

Összeszerelése:

 
A csövet az idomba mindig ütközésig nyomjuk bele, fontos, hogy az O-gyűrűn áthaladjon. Ezután ráhúzzuk a fehér színű szorítógyűrűt és a tetejére az idom kék színű tokját. Ezt kézzel (DN40mm-es méretig) vagy úgynevezett szorító kulccsal vagy szíjjal is meg tudjuk tenni. A szerelés akkor problémamentes, ha a KPE cső egyenesen és sorjamentesen van levágva, mivel így az összeillesztésnél biztos nem fogja felgyűrni és eldeformálni a tömítőgyűrűt. A cső levágásához használjunk csővágó ollót, majd csősorjázó segítségével formáljuk kúposra a cső végét.

Hibaelhárítás:

A KPE 16 bar gyors kötő idom általunk forgalmazott méreteihez elérhető pótalkatrészként KPE gumigyűrű, mely a tömítésért felel. Amennyiben segítségre van szüksége, hogyan tudja használni az idomot, tekintse meg az Öntözéswebáruház Youtube csatornáján található videóinkat.

 

10008512

Adatlap

Csőátmérő szerint
20 mm
Termék súlya: 0.600000 kg

Kapcsolódó termékek